Problemen

Ruilen & Retourneren
Indien je niet helemaal tevreden bent met je aankoop dan ruilen wij het artikel graag voor je om of mag je het retourneren. 
Je kunt je bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst ruilen en/of retourneren.
Als je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur en/of maat, dan retourneer je het artikel en geef je op het retouren-formulier aan welke maat of kleur je wilt ontvangen. 
Wij zullen je dit artikel dan kosteloos toesturen. 
LET OP: Vergeet bij het retourneren niet eerst ons te mailen, je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
Vergeet de pakbon en retour formulier niet bij je retour te voegen.


Ben je niet tevreden over de aankoop of heb je je bedacht. Stuur dit dan aan ons retour, samen met het ingevulde retouren-formulier met jouw gegevens. 
Teruggestuurde artikelen moeten nieuw, ongebruikt en ongedragen zijn met alle originele aangehechte labels en kaartjes (je mag het artikel natuurlijk wel passen). 
Beschadigde artikelen of artikelen met vlekken worden niet geaccepteerd. Artikelen die niet via deze website zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten
Heb je een product ontvangen dat beschadigd is of er is een kwaliteitsproblemen met artikelen die je bij Xagje besteld hebt. 
Neem dan contact op met de klantenservice E: info@xagje.nl / T: +31 033 2854760 (tijdens kantooruren)