disclaimer

Xagje beweert of garandeert niet dat de informatie op deze website accuraat en compleet is. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die zou voortkomen uit, veroorzaakt worden door of in verband staan met het gebruik dat u maakt van deze website. 

De informatie, beelden, foto’s, handelsmerken, producten en meer algemeen elementen en materiaal die u op deze website aantreft, worden alleen voor promotionele en reclamedoeleinden openbaar gemaakt. U mag dergelijke elementen en materiaal alleen voor persoonlijk en privégebruik downloaden of kopiëren, maar niet voor commercieel gebruik. Xagje biedt geen garanties voor de afwezigheid van schadelijke programma’s (zoals virussen, programmeerfouten of Trojan horses).

Auteursrechten


Deze website bevat informatie, beelden, foto’s, logo’s, muziek, video’s, handelsmerken, producten, advertenties, enz. die de exclusieve eigendom van Xagje zijn en blijven. Dit materiaal is door auteursrechten en wetten op handelsmerken beschermd tegen ongeoorloofd gebruik. U kunt geen rechten, eigendomstitels en/of belangen in om het even welk materiaal of software verwerven door dergelijk materiaal of software te downloaden of te kopiëren. U mag dergelijke informatie, beelden, foto’s, handelsmerken, producten en meer algemeen elementen en materiaal van deze website niet reproduceren, noch volledig, noch gedeeltelijk (tenzij voor persoonlijk of privégebruik en niet voor commercieel gebruik) en niet distribueren, publiceren, verzenden, volledig of gedeeltelijk wijzigen of verkopen.