Join our happiness!

Hallo ik ben het model van Xagje!,

mijn naam is Sema, ik ben al een aantal jaren het gezicht voor het Nederlandse merk Xagje.
Ik kwam het merk tegen via mijn werk als textiel ingenieur, we raakten bevriend en ik werd gevraagd of ik kleding voor het merk wilde passen, no nonsens gewoon beginnen en kijken waar we uitkomen als het maar leuk en relaxt gaat.
Dat is precies waar Xagje voor staat "Xagje! Je viel op tussen de massa, je durfte, je straalde, je was relaxt, zelfverzekerd en happy". 

Xagje is een label voor de actieve vrouw die er eigenzinnig en modieus uit wil zien, een vrouw met een eigen mening die waarde hecht aan identiteit, comfort en luxe. “personality never goes out of style” is de gedachte achter Xagje! Een mix van stijlen en wassingen in comfortabele stoffen maakt het label anders dan andere labels. ”Easy” combinaties en mogelijkheden van vrouwelijk en stoer met zacht en ruig, geven het merk haar ‘unieke uitstraling’ en dat allemaal in maten van S-XL. Bang er niet in te passen hoeft je niet te zijn; De maatvoering en pasvorm sluiten perfect aan bij het lichaam van de Nederlandse vrouw.

Wij zijn 100% Nederlands en gewend aan onze vrijheid, daarom maken we onze kleding in Europa en alléén in bedrijven die omgaan met mensen en hun leefomgeving zoals we dat ook in Nederland gewend zijn.
Xagje! is gemaakt van eerlijke materialen, zoveel mogelijk in 100% katoen en geproduceerd volgens de Europese regelgeving betreft materialen, washings, verpakkingen en accessoires.

XAGJE! Let us embrace you and make you smile.

Groetjes van mij.